Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Akuri
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
 salt
1/4 Tassemilk
4 mittelonions chopped
2 EsslöffelGhee (or butter; if you don't have ghee)
cloves garlic
1/2 Inch fresh ginger
chillies green
1 Bund(small) coriander; chopped
1/2 Teelöffelcumin seeds
2 kleinTomatoes chopped
1/4 Teelöffelturmeric
die Zubereitung:

Break eggs in bowl, add salt and milk, mix lightly. Grind garlic and ginger together in a paste. In a frying pan, fry onions in ghee until golden brown. Add ginger-garlic paste, fry for a couple of minutes, add tomatoes, cumin seeds, chillies, coriander, turmeric. Cook for about five minutes, until all ingredients are well mixed. Remove from fire and allow to cool. Add the egg mixture, stir over medium heat until akuri resembles scrambled eggs.

Eat-L Digest 23 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine