Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yogurt Curried Chicken Wings
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelPlus 1 tsp peanut oil
2 EsslöffelMild or hot curry powder
2 Teelöffelground cumin
1 Teelöffelred pepper ground
2 Teelöffeloregano dried leaves
1 Teelöffelcoriander seed ground
1 TeelöffelGound cardamom
1 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
3/4 Tasseyogurt plain, nonfat
1 EsslöffelPlus 1 ts. honey
 Drumsticks, skinned
die Zubereitung:

2 lb 4 oz roaster chicken-wing

In small skillet, heat oil; add curry powder, cumin, oregano, coriander, cardamom, ginger, salt, black pepper and ground red peppe. Cook over low heat, sirring constantly, 15 minutes. Transfer seasoning mixture to small bowl; with wire whisk, stir in yogurt and honey.

Spoon yogurt mixture into gallon-sze sealable plastic bag; add chicken. Seal bag, squeezing out air; turn to coat chicken. Refrigerate at least 6 hours or overnight, turning ag occasionally.

Preheat oven to 45 °F. Line large baking sheet with foil; spray with non-stick cooking spray.

With tongs, arrange chicken in a single layer on prepared baking sheet. Spoon any remaining sauce evenly over chicken. Bake 15-20 minutes, until chicken is cooked through and golden brown.

Each Serving Provides: 1/4 milk; 1 fat, 3 proteins; 20 optional calories

Per Serving: 280 calories, 29g protein; 12g fat, 13g carbohydrate; 143mg calcium; 665mg sodium 73mg cholesterol; 1g dietary fiber


Anmerkungen zum Rezept:
keine