Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Marinated Catfish with Pickled Peaches
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Center cut catfish steaks, 2-inch thick
Whole pickled peaches, sliced
 Basil marinade
 Pickling liquid
Basil Marinade
1 EsslöffelPaprika, Hungarian
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelcelery salt
1/2 Teelöffelsage ground
1/2 Teelöffelmustard
1/2 TeelöffelChipotle powder
1 Teelöffelbasilicum dried
Pickled Peaches
Whole peaches, ripe but firm, peeled and seeded
1 Tassewater
1 Tassesugar
1 TasseBourbon
1/2 Tassecider vinegar
Cinnamon stick
Chipotle peppers
1 EsslöffelBasil chiffonade
die Zubereitung:

Rub catfish with basil marinade and let stand for 1 hour in the refrigerator. While the catfish is still very cold, grill for 5 minutes on each side. Slice peaches and place on top of catfish and drizzle some of the pickling juice over the top.

Basil Marinade: Mix all ingredients and reserve in the refrigerator, covered tightly.

Pickled Peaches: Combine all ingredients and boil for 4 minutes. Remove from heat and refrigerate overnight.


Anmerkungen zum Rezept:
keine