Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean 'n' Burger Pockets
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 gground beef
1 Dose(14 1/2 oz.) diced tomatoes, undrained
1 Dose(8 oz.) tomato sauce
1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
1 Esslöffelbrown sugar
1 Teelöffelsalt seasoned
1 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelground cumin
1/8 Teelöffelthyme dried
1/8 TeelöffelSavory
1/8 Teelöffelmarjoram
1/8 Teelöffeloregano
1/8 TeelöffelParsley flakes
1 Dose(8 3/4 oz.) navy beans, rinsed and drained
1 Dose(8 3/4 oz.) kidney beans, rinsed and drained
1 Dose(8 3/4 oz.) lima beans, rinsed and drained
Pita breads, halved
1/2 TasseShredded cheddar cheese, optional
die Zubereitung:

In a heavy suacepan or Dutch oven, brown beef; drain. Add tomatoes, tomato sauce, onion, garlic, brown sugar and seasonings. Cover and simmer for 1 hour, stirring occasionally. Stir in beans; heat through. Spoon about 1/2 cup into each pita half. Top with cheese if desired. Yield 5 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine