Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
900 Gramm | Calamari (squid) |
1 Esslöffel | oil |
1 | cloves garlic minced |
1 Teelöffel | ginger minced |
1/2 Tasse | Each green and red pepper; sliced |
1 Esslöffel | Hot bean paste |
2 Esslöffel | soy sauce |
1 Esslöffel | Rice wine |
1 | green onion chopped |
| salt |
1. Cleaning calamari.Cut poen body of calamari, clean.Cut off tentacles and reserve.Remove purple membrane, rinse body and tentacles, drain well.
2. Score the calamari.Cut calamari into 2"(5 cm) pieces.
3. Bring a pot of water to a boil, drop in calamari, stir and remove.Drain throughly and set aside.
4. Heat wok, add oil and stir fry garlic and ginger.Add peppers and remaining ingredients.Return calamari to wok and combine. Be careful not to overcook calamari. Makes 4-6 servings.
Eat-L Digest 29 July 96
From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |