Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage Norway
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinHead cabbage
1 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter
3 Esslöffelflour
1 1/2 Tassemilk
1/2 TasseShredded sharp cheese
 cayenne pepper
1/2 TasseButter fresh bread crumbs
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Cut cabbage into shreds. Place cabbage in sauce pan and add boiling water and salt. Bring to boil and simmer for 2 minutes, drain. In another pan heat butter, stir in flour with whisk. Blend well, add milk stirring rapidly. Season with salt and pepper. Remove from heat and stir in cheese, add cayenne pepper to taste. Combine cabbage and sauce. Spoon into a buttered casserole. Top with bread crumbs. Bake about 20 minutes and until it is browned.

Suggested Wine: Chardonnay


Anmerkungen zum Rezept:
keine