Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Red kidney beans, soaked |
2 | bay leaves |
1 1/2 Tasse | Onion chopped |
1/2 Teelöffel | thyme |
3 | cloves garlic minced |
3/4 Tasse | Parsley fresh, minced |
1 Tasse | green bell pepper diced |
1 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | miso red |
4 Tasse | Freshly cooked brown rice |
| Chopped scallions to garnish |
Rinse beans & drain well. Cook in 5 cups of water for 50 minutes or until tender, with the bay leaves.
Add onion, thyme, garlic, parsley, green pepper & salt to pot, simmer over medium low heat for 15 to 20 minutes. Add miso & simmer for another 5 minutes. Remove bay leaves.
Serve over hot rice, garnished with scallions.
"Quick & Natural Rice Dishes"
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |