Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun catfish
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Catfish fillets (4 oz. each
1 x ca. 30 gWheat flakes cereal
1 Esslöffelpaprika
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelonion powder
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelblack pepper
1/2 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelthyme
1 Esslöffeloil
 2
die Zubereitung:

1. Wash the fish fillets and pat dry. 2. In a bowl mix the ground wheat flakes and all the seasonings. Pour the dry mixture onto a piece of foil or wax paper, and dip the fillets

into the seasoning, coating both sides.

3. In a heavy cast iron fry pan heat the oil. Fry y the fillets for minutes on each side. Lay the fillets on a plate lined with a paper towel, cover with another paper towel, and pat to remove excess oil.


Anmerkungen zum Rezept:
keine