Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tandoori #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelMustard powdered
Piece ginger root, peeled, chopped (2")
1/2 Teelöffelcumin seeds
1/2 Teelöffelcoriander ground
1/2 Teelöffelturmeric
1 Teelöffellemon juice
1/4 TeelöffelHot chili powder
2 Teelöffeltomato paste
1/3 Tassecorn oil
2/3 Tasseyogurt plain
Chicken drumsticks, skinned
 Lemon twists (opt)
 Lime twists (opt)
 Fresh parsley sprig (opt)
die Zubereitung:

In a bowl, mix mustard, ginger, cumin, coriander, turmeric, lemon juice and chili powder.

Add tomato paste and oil, a little at a time, mixing well to form a smooth sauce. Add remaining oil and stir in yogurt. Prick drumsticks several times with a wooden pick and place in a shallow glass dish. Pour marinade over drumsticks and turn drumsticks in mixture. Cover and marinate in refrigerator.

Preheat broiler. Arrange drumsticks in a broiler pan and cook 30-35 minutes or until cooked through, turning and basting frequently to ensure even browning and cooking. Garnish with lemon and lime twists and parsley sprig, if desired, and serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine