Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Teelöffel | Mustard powdered |
1 | Piece ginger root, peeled, chopped (2") |
1/2 Teelöffel | cumin seeds |
1/2 Teelöffel | coriander ground |
1/2 Teelöffel | turmeric |
1 Teelöffel | lemon juice |
1/4 Teelöffel | Hot chili powder |
2 Teelöffel | tomato paste |
1/3 Tasse | corn oil |
2/3 Tasse | yogurt plain |
8 | Chicken drumsticks, skinned |
| Lemon twists (opt) |
| Lime twists (opt) |
| Fresh parsley sprig (opt) |
In a bowl, mix mustard, ginger, cumin, coriander, turmeric, lemon juice and chili powder.
Add tomato paste and oil, a little at a time, mixing well to form a smooth sauce. Add remaining oil and stir in yogurt. Prick drumsticks several times with a wooden pick and place in a shallow glass dish. Pour marinade over drumsticks and turn drumsticks in mixture. Cover and marinate in refrigerator.
Preheat broiler. Arrange drumsticks in a broiler pan and cook 30-35 minutes or until cooked through, turning and basting frequently to ensure even browning and cooking. Garnish with lemon and lime twists and parsley sprig, if desired, and serve hot.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |