Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot Puffs
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossCarrots; scraped and sliced (can use 5)
1 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelbaking powder
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelwhite pepper
1 Prisenutmeg ground
Eggs lightly beaten
1 EsslöffelParsley fresh, minced
 peanut oil
 Powdered sugar; (optional)
die Zubereitung:

Cook carrots, covered, in a small portion of boiling salted water 15 minutes or until tender; drain. Mash carrots, and let cool. Combine 1 cup mashed carrots and next 7 ingredients; stir well. Heat 1 inch of oil in a large skillet to 3250. Drop carrot mixture by tablespoonfuls into hot oil, and cook until golden, turning once. Drain on paper towels. Sprinkle with powdered sugar, if desired. Serve immediately. Yield: 11/2 dozen. .


Anmerkungen zum Rezept:
keine