Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot Salsa
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossCarrot; peeled and grated
1/2 Red onions diced
1/4 TasseChopped green chiles; roasted and peeled, mild or hot, to taste
cloves garlic minced
Tomatoes chopped
1 Teelöffellime juice
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Yields 3 cups. This colorful salsa spices up any holiday party. Serve with tortilla chips. Prep Time: 10 minutes. Marinating Time: 1 hour.

1. Mix all ingredients together in a serving dish. Chill, covered, in the refrigerator for one hour before serving.

Add sizzle to your holidays with our traditional Southwestern fiesta. Simple and quick to prepare, these recipes take the stress out of entertaining. 'Tis the Season: A Vegetarian Christmas Cookbook (Fireside/Simon & Schuster), by Nanette Blanchard; excerpt in Delicious! Magazine. M E N U - Carrot Salsa * Ole Corn * Green Chile Enchiladas * Zucchini & Hominy Soup * Apricot-Almond Empanaditas

>Delicious! mag >kitPATh mc-Per Serving: 10CAL, 0.1G fat (6.3% cff) Fiber:


Anmerkungen zum Rezept:
keine