Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Roasted snapper with tomato relish (mccall)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelTapenade; (olive paste, available at speciality food shops
1 Esslöffeldijon mustard
Snapper fillets; skinned 3 1/4 lbs
Tomatoes; seeded, diced
2 Esslöffelbasil fresh, chopped
Nutritional Information/Serv
 X 209 calories
 X 40 g protein
 X 3 g carbohydrate
 X 3 g fat
die Zubereitung:

x 71 mg cholesterol x 317 mg sodium

1. In cup, combine tapenade and mustard; mix well.

2. Preheat oven to 500F. Grease jellyroll pan. Fold ends of fillets under so each fillet forms a square; place in pan. Spread tapenade mixture over fillets; bake 15 minutes or until cooked through.

3. Meanwhile, in medium bowl, combine tomatoes, basil and 1/4 t each salt and pepper; mix. Spoon over fillets.

~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3)

|Olx$Som| Bbs: Swcreate Conference: 46, Cooking Number: 38885 Reply-to: 0

Subject: Recipe Flags:


Anmerkungen zum Rezept:
keine