Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | Tapenade; (olive paste, available at speciality food shops |
1 Esslöffel | dijon mustard |
6 | Snapper fillets; skinned 3 1/4 lbs |
2 | Tomatoes; seeded, diced |
2 Esslöffel | basil fresh, chopped |
| X 209 calories |
| X 40 g protein |
| X 3 g carbohydrate |
| X 3 g fat |
x 71 mg cholesterol x 317 mg sodium
1. In cup, combine tapenade and mustard; mix well.
2. Preheat oven to 500F. Grease jellyroll pan. Fold ends of fillets under so each fillet forms a square; place in pan. Spread tapenade mixture over fillets; bake 15 minutes or until cooked through.
3. Meanwhile, in medium bowl, combine tomatoes, basil and 1/4 t each salt and pepper; mix. Spoon over fillets.
~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3)
|Olx$Som| Bbs: Swcreate Conference: 46, Cooking Number: 38885 Reply-to: 0
Subject: Recipe Flags:
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |