Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
The Frugal Gourmet's Salsa Verde
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cloves garlic minced
2 kleinyellow onions chopped
Fresh or canned tomatillos, finely chopped
3 Esslöffelpeanut oil
2 Esslöffelall-purpose flour
1 3/4 TasseChicken stock or use canned
1 Dose(7 oz) green chiles, chopped
2 EsslöffelSalsa jalapena
 salt
die Zubereitung:

In a medium saucepan, saute the garlic, onion, and tomatillos in the oil. Stir in the flour and saute for a few minutes more. Add the chicken stock and stir until smooth. Add the chiles and simmer 30 minutes. Add the salsa jalapena and simmer 10 minutes more. Add salt to taste. Use to make Enchiladas Verde Con Queso (Green Enchiladas with Cheese) See recipe in this book.


Anmerkungen zum Rezept:
keine