Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked potato soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gBaked potatoes
1 mittelonion chopped
1 Esslöffelgreen onion chopped
2 Teelöffelbutter
3 Tassechicken stock
 salt
 pepper
1 TasseHalf-and-half
 sour cream
 Shredded cheedar cheese
 green onions minced
 parsley
die Zubereitung:

Peel potatoes. Reserve pulp. In a 2-quart sauce pan., saute onions in butter over medium-low heat until soft. Add chicken stock, salt, pepper and potato pulp. Stir to blend. Stir in half and half. Heat to serving temperature. GArnish bowl with sour cream, and green onions or parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine