Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Impossible quiche tarts
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen, VGHC42A
3/4 Tassesour cream
1/2 TasseBisquick
1/2 Tassemilk
eggs
1/2 TeelöffelWorcestershire Sauce
2/3 Tassecheddar cheese shredded
1/3 TasseSalami chopped
2 Esslöffelgreen onions sliced
die Zubereitung:

Preheat oven to 400~. Grease 18 muffin cups, 2-1/2x1-1/4". Beat sour cream, Bisquick, milk, eggs and Worcestershire Sauce until smooth, 15 seconds in blender on high speed or 1 minute with hand beater. Spoon about 2 T into each muffin cup. Mix remaining ingredients; sprinkle 1T over batter in each cup. Bake until knife inserted in center comes out clean, 12 to 15 minutes. Loosen sides of tarts from pans; remove from pan. Refrigerate any remaining appetizers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine