Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Country Mushroom and Sour Cream Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh Mushrooms, Finely Chopped
1 grossCarrot julienned
potato diced
2 grossOnion finely sliced
8 Esslöffelolive oil
6 TasseWater, More If Needed
Bouillon Cube
 Salt And Paprika, To Taste
1 Tassesour cream
 Chopped Chives, For Garnish
die Zubereitung:

1. Prepare the vegetables. Place the oil in a soup pot. Saute the mushroom, carrot, potato, and onions for 3 to 4 minutes, stirring occasionally.

2. Add the water and bouillon cube and cook slowly, covered, over medium heat for 30 to 40 minutes. Add the salt, paprika and the sour cream. Stir and mix well and simmer for 10 minutes. Serve the soup hot, sprinkling some finely chopped chives on top as garnish.


Anmerkungen zum Rezept:
keine