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"Upstairs" Langoustine and Mango Salsa
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Langoustine
1/2 mango diced
50 GrammPancetta
1 Esslöffelolive oil
Cloves garlic crushed
 For The Mango Salsa:
mango diced
avocado diced
Red Chillis; Chopped
2 BundSpring onions chopped
Cloves garlic chopped
100 Milliliterrice vinegar
3 Esslöffelhoney
3 Esslöffellime juice
100 Millilitersoy sauce
1 EsslöffelFlat leaf parsley chopped
1 Esslöffelcoriander fresh, chopped
 salt
 black pepper
die Zubereitung:

Blanch langoustines in boiling water, refresh in iced water, remove meat from shell and dry. Wrap langoustine and diced mango in pacetta, then skewer.

To make the salsa: mix all the ingredients thoroughly , reserving a few herbs. Quickly pan-fry the skewers in hot olive oil with garlic. Lightly warm the salsa. Serve the skewers on the salsa, sprinkle with herbs.

England.


Anmerkungen zum Rezept:
keine