Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
10 Can Chicken Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossFryer; boiled with onion and celery; deboned, cut up
1 DoseCheddar cheese soup
1 DoseCream of mushroom soup
1 Dose(small) evaporated milk
1 Dose(#202) asparagus tips; drained
1 DoseFrench style green beans; drained
1 DoseWater chestnuts; drained, sliced
1 Dose(4-oz) mushroom stems & pieces with liquid
1 Dose(small) pimento; diced, with liquid
1 DoseChow mein noodles
1 DoseFrench fried onion rings
 Red pepper
die Zubereitung:

Mix all ingredients, except the onion rings, together. Put into a 3 quart casserole; top with onion rings. Bake at 350 degrees until bubbly, approximately 30 minutes.

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine