Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
100% Wheat Bread From Therese
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Lb Loaf
1 1/4 Tassewater
1 1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelcanola oil
2 Esslöffelhoney
2 1/8 Tassewhole wheat flour
3/4 Tasseflour unbleached
3 EsslöffelVital wheat gluten
2 Esslöffelwheat germ
2 EsslöffelWhey; powdered
1 Esslöffeldry yeast active
1 Lb Loaf
1 Tassewater
1 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelcanola oil
1 1/4 Esslöffelhoney
1 1/2 Tassewhole wheat flour
2/3 Tasseflour unbleached
2 EsslöffelVital wheat gluten
1 1/2 Esslöffelwheat germ
1 EsslöffelWhey; powdered
2 Teelöffeldry yeast active
die Zubereitung:

"The Complete Book of Bread Machine Baking", edited by Lara Pizzorno

I don't know where they get the title since this is not 100% Ww. However, I have been told that this is the best bread that I have made so far by two different sources. The crust has a nice crunch and the bread is light with a delicious flavor. This book emphasizes healthy breads, that is why they suggest canola instead of vegetable oil, unbleached flour instead of all purpose flour, and why they add wheat germ. I don't doubt that you can easily substitute.

"Therese Klodnicki" <Terry_Klodnicki@msn. Com>


Anmerkungen zum Rezept:
keine