Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
14 Karat Cake W/cream Cheese Frosting
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
1 3/4 Tassesugar
1 1/4 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffelcinnamon
3/4 Tasseolive oil
1/2 Tassemilk
3 grosseggs
3 TasseFinely grated raw carrots
1/2 (up to)
1 Tassepecans chopped
Frosting
6 x ca. 30 gcream cheese softened
6 Esslöffelbutter softened
2 1/4 Tassesugar powdered
3/4 Teelöffelvanilla extract
1/3 Tassecoconut
1/3 Tasseraisins
1/3 Tassepecans chopped
die Zubereitung:

Grease and flour a 9X13X2" pan. Preheat oven to 350 F. Sift flour, sugar, soda, salt, and cinnamon together. In a mixing bowl, combine dry ingredients with oil, milk, and eggs. Blend on low speed for about 1 minute. Add carrots and nuts and mix until well blended. Bake at 350 F for 40 to 45 minutes or until wooden pick inserted comes out clean. Cool thorough and frost with cream cheese frosting.

Frosting: Combine cream cheese, butter, and vanilla. Add powdered sugar and beat until light and fluffy. Blend in coconut, nuts, and raisins.


Anmerkungen zum Rezept:
keine