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1992 Ics World Championship Bowl of Red - D
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chuck Ozburn HBWK07A
3 x ca. 450 gCubed sirloin, london broil
 Tri-tip
4 EsslöffelWesson oil
6 x ca. 30 gSausage
14 1/2oz can beef broth
8oz can hunt's tomato sauce
6oz can snap-e-tom
12oz can budweiser
11 EsslöffelGebhardt chili powder
1 Teelöffelgarlic powdered
1 Esslöffelonion powder
2 Teelöffeltabasco pepper sauce
1 Esslöffelcumin
 salt
die Zubereitung:

done and drainwell; put beef, sausage and 1/2 can of beef broth in your favorite chili pot and bring to a slow simmer; add tomato sauce, Snap-E-Tom, 6 ounces of Budweiser (drink the other 6 ounces), 6 tablespoons of chili powder, garlic powder, onion powder and 1 teaspoon of Tabasco peppersauce; simmer slowly for about 1 hour and 30 minutes, or until meat is tender; add remaining 5 tablespoons of chili powder, 1 teaspoon of Tabasco pepper sauce and cumin; simmer for 30 minutes; salt to taste. Ed Pierczynski, M.D. Carson City, Nevada


Anmerkungen zum Rezept:
keine