Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 x ca. 450 g | Cubed sirloin, london broil |
| Tri-tip |
4 Esslöffel | Wesson oil |
6 x ca. 30 g | Sausage |
1 | 14 1/2oz can beef broth |
1 | 8oz can hunt's tomato sauce |
1 | 6oz can snap-e-tom |
1 | 12oz can budweiser |
11 Esslöffel | Gebhardt chili powder |
1 Teelöffel | garlic powdered |
1 Esslöffel | onion powder |
2 Teelöffel | tabasco pepper sauce |
1 Esslöffel | cumin |
| salt |
done and drainwell; put beef, sausage and 1/2 can of beef broth in your favorite chili pot and bring to a slow simmer; add tomato sauce, Snap-E-Tom, 6 ounces of Budweiser (drink the other 6 ounces), 6 tablespoons of chili powder, garlic powder, onion powder and 1 teaspoon of Tabasco peppersauce; simmer slowly for about 1 hour and 30 minutes, or until meat is tender; add remaining 5 tablespoons of chili powder, 1 teaspoon of Tabasco pepper sauce and cumin; simmer for 30 minutes; salt to taste. Ed Pierczynski, M.D. Carson City, Nevada
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |