Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1995 1st Place Swedish Spice Cookies
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/4 TasseAll-purpose flour, sifted before measuring
2 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelcloves ground
1 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelcinnamon ground
1 Teelöffelsalt ground
3/4 Tassebutter unsalted, softened
1 1/2 Tassesugar
egg
1/4 Tassemolasses
die Zubereitung:

1. Heat oven to 375 degrees. Have ungreased baking sheet(s) ready. Sift together the flour, baking soda, spices and salt; set aside.

2. Beat the butter and 1 cup of the granulated sugar in large bowl of an electric mixer on high speed until light, 1 minute. Add the egg and molasses; mix well. Stop the mixer and add the flour mixture. Mix just until combined.

3. Using about 1 1/2 teaspoons dough for each, roll dough into balls. Roll in the remaining 1/2 cup granulated sugar so they are fully coated. Arrange on baking sheet, spacing them 2 inches apart. If you prefer a thin, crisp cookie, they may be flattened with a glass that has been dipped in sugar.

4. Bake until set, 9 to 10 minutes. Transfer to a wire rack and let cool.

Colleen Ries


Anmerkungen zum Rezept:
keine