Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
20 Minute Hamburger Skillet Stew
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 x ca. 450 gBeef lean ground
1 grossOnion; sliced wafer-thin
Carrots; sliced wafer-thin
Potatoes; halved, sliced
Ribs celery; sliced wafer thin
1 Tassewater boiling
2 TeelöffelBeef extract Or bouillon
bay leaves
1/4 Teelöffelthyme dried
 Salt Or garlic salt
 pepper
1/4 TasseDry red wine Or tomato juice
2 EsslöffelAll purp flour
die Zubereitung:

Per Serving: Cal 230 with water Or 240 with broth and wine

Use melon baller and shape meat into tiny meatballs. Brown in skillet. Discard any fat. Stir onion into skillet and cook 1 min. Add boiling water or broth and extract or bouillon. Add remaining veggies, seasonings. Cover, cook over low heat, 15 mins until vegs are tender. Combine wine or water and flour in covered jar. Shake and stir into skillet. Cook and stir until sauce is thick, 4 mins.


Anmerkungen zum Rezept:
keine