Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Egg Butter Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseCake Flour sifted
2 Tassesugar
4 Teelöffelbaking powder
eggs
1/4 Teelöffelsalt
1 Tassewater
1 TasseShortening (pareve)
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

>From The Complete American Jewish Cookbook (pg. 126)

Sift together flour, baking powder and salt. Cream shortening until smooth. Gradually add sugar, creaming until light and fluffy. Add eggs one at a time, beating after each addition. Add dry ingred. Alternately with water. Add vanilla.

cake: bake for 25 min. In medium oven.

cupcakes: fill greased cupcake pans 2/3 full. Bake in moderate oven 20-25 min. yield: 24 cupcakes.

(a low fat spray) before filling with batter. you can ice the cupcakes or add any topping you like.


Anmerkungen zum Rezept:
keine