Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | Cake Flour sifted |
2 Tasse | sugar |
4 Teelöffel | baking powder |
4 | eggs |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Tasse | water |
1 Tasse | Shortening (pareve) |
1 Teelöffel | vanilla |
>From The Complete American Jewish Cookbook (pg. 126)
Sift together flour, baking powder and salt. Cream shortening until smooth. Gradually add sugar, creaming until light and fluffy. Add eggs one at a time, beating after each addition. Add dry ingred. Alternately with water. Add vanilla.
cake: bake for 25 min. In medium oven.
cupcakes: fill greased cupcake pans 2/3 full. Bake in moderate oven 20-25 min. yield: 24 cupcakes.
(a low fat spray) before filling with batter. you can ice the cupcakes or add any topping you like.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |