Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A 15-Minute Stir Fry
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 ---
1 x ca. 450 gBoneless, lean meat like
 Skinned chicke -- pork
 Loin, or beef (flank steak
 Round steak or top s
 Or trim fat and cut a large
 Piece into thi
2 Esslöffelsoy sauce Low-sodium
2 Esslöffelwater
garlic
1 Teelöffelcornstarch
1 x ca. 450 g(or 2 c.) fresh or frozen
 Vegetables
 Bird's Eye Farm Fresh
 Mixture, require no
 Chop into bite-size pieces
 Or thin strips.
2 Esslöffelsoy sauce Low-sodium
1/2 Tassechicken broth low sodium
1 Teelöffelsugar
1 Esslöffelcornstarch
 meat
 Marinade:
 cloves minced
 Vegetables:
 Fro -- like
 Sauce
die Zubereitung:

Combine marinade ingredients in a bowl. Add meat pieces and toss to coat well. Let stand for 10 minutes; then drain extra marinade from meat.

Cool a wok or heavy pan with non-stick cooking spray. Add 1 tablespoon oil and heat on high. Add meat and cook until browned, stirring constantly. Add vegetables and sauce. Bring to a boil, reduce heat and simmer until the vegetables are tender but still crisp.


Anmerkungen zum Rezept:
keine