Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A Christmas Potpourri - Victoria Magazine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseFresh juniper sprigs with berries
2 Tasserosebuds red
1 Tassebay leaves
1/4 TasseCinnamon chips
2 Esslöffelcloves
10 TropfenRose oil
3 TropfenPine oil
6 TropfenCinnamon oil
1 EsslöffelOrrisroot chips
Whole dried rose blossoms
Three-inch cinnamon sticks
20 Assorted pinecones; painted gold
die Zubereitung:

Combine the juniper, rosebuds, bay leaves, cinnamon chips, cloves, and cones in a big ceramic bowl. In a separate dish, mix the oils with the orrisroot. Stir this mixture into the first one and put into a closed container to mellow for a few weeks, stirring occasionally. Place the potpourri in a dish and scatter the roses blossoms and cinnamon sticks on top.

Victoria/December/90 Scanned & fixed by Dp and Gg


Anmerkungen zum Rezept:
keine