Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A J Bump's Carrot Casserole
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 carrots
1 kleinonion
1 Esslöffelbutter or margarine
1/2 TasseButter or margarine, softened
1 grossegg beaten
 salt
 pepper
cloves garlic minced
2 TasseRitz crackers; crushed
1 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Preheat oven to 325°F. Clean and cut carrots into large pieces. Cook them in boiling water until soft. Drain well and mash. Saute onions over medium-high heat in the 1 tablespoon butter or margarine until very soft. In a large bowl, combine carrots, onions, 1/2 cup butter or margarine, egg, salt, pepper and garlic. Mix well. Spray an 8-by-8-inch Pyrex dish with nonstick spray. Place carrot mixture in dish and top with crackers and cheese. Bake for 20 to 30 minutes. From the Sacramento Bee 7/23/97.


Anmerkungen zum Rezept:
keine