Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Abe's Oyster Rockefeller
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 PackungFrozen spinach or
1 x ca. 450 gspinach fresh
Stick butter or margarine
3/4 Tassebread crumbs dried
2 mittelOnions finely chopped
eggs beaten
1 Prisethyme
2 PriseAccent
1 Teelöffelgarlic powdered
1 Prisetabasco
1/2 Teelöffelblack pepper
1/2 Tasseparmesan
 salt
1 x ca. 1/2 LiterOysters
die Zubereitung:

Cook spinach for 1/2 hour; drain well. Add remaining ingredients, except oysters; mix well. Drain oysters; put on flat sheet and broil long enough to get rid of excess water (until the edges curl). To make casserole: Put half of spinach mixture in casserole; then layer oysters and cover with remaining mixture. If making individual servings, do same in cup cake molds, using enough oysters to cover mold. Bake for 25 minutes in 350 degree oven. May be frozen and reheated.

Abe's Sea & Sirloin Restaurant

1900 Market Street

Shreveport, La

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine