Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aceitunas Alinadas (Olives in Oil)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseUnpitted green Spanish olives in brine, drained and rinsed
1/2 TasseOil, olive; spanish
2 EsslöffelVinegar, wine, red
Bay leaf, broken into pieces
Clove garlic, unpeeled and crushed
 black Pepper to taste
die Zubereitung:

Peel of 1 lemon, without the white pith, whole or in large pieces 1/2 teaspoon cumin seed, optional Mix all the ingredients together in a nonreactive bowl, cover, and refrigerate at least 2 days. Bring to room temperature before serving. The olives will keep, refrigerated, for several weeks. Makes 1 1/2 cups Mary Urrutia Randelman "Memories of a Cuban


Anmerkungen zum Rezept:
keine