Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash Baked with Pineapple
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Acorn squash; halved
2 Esslöffelsherry dry
2 Esslöffelbrown sugar
6 Esslöffelbutter
1/2 TasseCrushed pineapple; drained
1/4 Teelöffelnutmeg ground
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Preheat oven to 425 F.

Scoop out the squash seeds and fibers and discard. Place squash in greased baking dish.

Put 1 teaspoon each of sherry, brown sugar, and butter in each squash half.

Cover and bake for 30 minutes or until tender.

Scoop squash out of shells, leaving wall about 1/4 inch thick.

Mash squash and combine with remaining 4 tablespoons butter, pineapple, nutmeg and salt, beating well to blend.

Spoon back into shells and return to oven to bake for 15 minutes more.

_Classic American Cooking_ Pearl Byrd Foster, 1983 Simon & Schuster Isbn 0-671-44303-8 Typos by Jeff Pruett


Anmerkungen zum Rezept:
keine