Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash with Nutmeg
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelAcorn squash (about 1 pound)
1 EsslöffelPlus 1 teaspoon brown sugar
1 EsslöffelPlus 1 teaspoon reduced calorie margarine; melted
1/4 TeelöffelTo 1/2 teaspoon ground nutmeg
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cut squash into quarters; remove seeds. Place squash, cut side up, in a shallow baking dish; add boiling water to the depth of 1/2 inch. Cover and bake at 400 degrees F for 30 minutes or until tender.

Combine remaining ingredients; divide among squash cavities. Bake, uncovered, at 400 degrees F an additional 10 minutes or until lightly browned. Yield: 4 servings ( about 70 calories per serving ).

From "Southern Living" November, 1985 Typos by Jeff Pruett


Anmerkungen zum Rezept:
keine