Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acrats De Morue (Catfish Fritters)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
2 mitteleggs
3 EsslöffelButter, unsalted; melted, cooled
1 Tassemilk whole
1/2 x ca. 450 gSalt codfish
Pepper, hot; seeded
Scallions coarsely chopped
cloves garlic crushed
1 Esslöffelparsley chopped
1/2 Teelöffelthyme
Allspice berry; ground
 black Pepper to taste
 Oil, vegetable
die Zubereitung:

Sift flour and salt into bowl. Beat eggs with butter and add to flour mixture. Add milk gradually, stirring only to mix. Add more milk if batter is too stiff. Cover, allow to stand 3 hours.

Meanwhile, soak fish in cold water. Drain, remove bones and skin. Pound fish in mortar with hot pepper. Add scallions, garlic, parsley, thyme, allspice, and black pepper to taste. Stir into batter and stand 30 minutes. Heat oil in deep fryer (375F) and fry mixture by heaping tablespoons until golden brown. Drain on paper towels and keep warm.


Anmerkungen zum Rezept:
keine