Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Adobe, Mexican Smoked Chili Marinade
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Punky SMCD91F
Oranges -- juice of
 Lime -- juice of
Chipotle chiles -- (canned) Chopped
30 MilliliterGarlic finely chopped
2 Teelöffeloregano crushed
1 Teelöffelcumin seeds
1 Teelöffelblack pepper
2 Esslöffelwine vinegar
1 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Combine orange and lime juices, chiles garlic, oregano, cumin, black pepper, vinegar and salt in blender. Puree until smooth. Makes enough marinade for l l/2 to 2 pounds meat or chicken. Do you get the Times. On page H 48 there are several marinades which are all low calorie. There is a Teriyaki, Tandoori, Berber and Cinnamon-Orange Marinade. If you didn't get the paper, do any of these interest you? Please let me know and I'll post some for you. P Frischknecht


Anmerkungen zum Rezept:
keine