Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Afghans W/ Chocolate Icing
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Afghans
7 x ca. 30 gbutter
3 x ca. 30 gsugar
6 x ca. 30 gflour
1 x ca. 30 gBournville Cocoa
2 x ca. 30 gCornflakes
Chocolate Icing
Dessertspoon butter
Dessertspoon boiling water
2 x ca. 30 gchocolate grated
8 x ca. 30 gIcing sugar
 Essence of vanilla
die Zubereitung:

Afghans: Soften butter, add sugar and beat to a cream; add flour, cocoa and lastly corn flakes. Put spoonfulls on a greased oven tray and bake about 15 minutes at 180 degrees C (350 F). When cold, ice with chocolate icing and put walnuts on top.

Chocolate Icing: Warm butter, dissolve chocolate in water; add to butter, then stir in sifted icing sugar. Flavour with vanilla.


Anmerkungen zum Rezept:
keine