Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aged Tofu
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Packung(10.5-oz) firm tofu
1/2 Tasseflour
 Vegetable oil for frying
1/2 Tassewater
2 x ca. 30 gSoy or tamari sauce
1 EsslöffelSugar or honey
1/3 TeelöffelBottled fish stock or vegetable stock
2 TeelöffelFresh ginger root; grated
Fresh scallions; chopped
die Zubereitung:

Wipe tofu dry with paper towels. Cut the tofu in each box in half, then cut each half into four equal portions. Flour each portion lightly. Heat vegetable oil to medium hot (350 to 375 degrees). Add the tofu, a few at a time. Fry until golden and remove to drain on paper towels.

Prepare sauce by placing the water, soy or tamari sauce, sweetener and stock in a saucepan. Bring to a boil and mix well, making sure sugar ( if using) is dissolved.

To serve, place a small amount of the sauce on four warmed plates. Divide the tofu evenly among the plates, placing them on the sauce. Garnish with grated ginger and chopped scallions.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine