Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aji Molido (Chile Paste - Red)
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
15 Chiles, red, New Mexican
1/4 Tasseolive oil
cloves garlic minced
2 Esslöffelvinegar
1 Teelöffelsalt
Heat Scale - Hot
die Zubereitung:

If the chiles are dried, soak in water till softened. Remove seeds and stems. Combine all ingredient in a food processor and puree to a fine paste. This is a Hot condiment.

This South American chile paste can be used as a substitute whenever fresh chiles are called for. It will keep for two weeks or more in the refrigerator. For longer storage, increase the vinegar and reduce the amount of olive oil.


Anmerkungen zum Rezept:
keine