Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ajo Blanco Cool Garlic and Almond Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassealmonds blanched
Cloves garlic peeled; whole
3 EsslöffelSherry vinegar
1/2 TasseWhite seedless grapes
Pieces white bread; crust removed
1/4 Tasseolive oil extra virgin
3 TasseWater; very cold
 salt
 pepper
12 Muscat grapes; for garnish
die Zubereitung:

Place almonds and garlic in food processor and blend until very fine. Add sherry vinegar and grapes and bread and blend until smooth. With machine running, drizzle in the olive oil first and then the water. Strain in a soup tureen and season pretty aggressively. Drizzle sherry vinegar on to bowls of soup and garnish with grapes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine