Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ajvar
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossEggplants
6 grossRed or green sweet peppers
 salt
 pepper
cloves garlic minced
Lemon juice
1/2 TasseOil, preferably olive oil
 Parsley minced
die Zubereitung:

Bake eggplants and sweet peppers at 350 F until tender when pierced with a fork. Peel skin from hot vegetables and chop or mince the vegetables. Season to taste with salt and pepper and stir in the garlic and lemon juice. Gradually stir in as much of the oil as the vegetables will absorb. Mix well. Pile into a glass dish and sprinkle with parsley.

Church Typed for you by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine