Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alaska Salmon Chowder
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
7 1/2 x ca. 30 gCanned Alaska salmon
1/2 Tasseonions chopped
1/2 Tassecelery chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelmargarine
1 Tassepotatoes diced
1 Tassecarrots diced
2 TasseLow salt chicken broth
1/2 Teelöffelthyme
1/4 Teelöffelblack pepper
1/2 Tassebroccoli chopped
13 x ca. 30 gLow-fat evaporated milk
10 x ca. 30 gFrozen corn kernels; thawed
 parsley minced
die Zubereitung:

Drain and flake salmon, reserving liquid. Saute onions, celery and garlic in margarine. Add potatoes, carrots, reserved salmon liquid, chicken broth and seasonings. Simmer, covered, 20 minutes, or until vegetables are nearly tender. Add broccoli and cook 5 minutes. Add flaked salmon, evaporated milk and corn; heat thoroughly. Sprinkle with minced parsley to serve.

Nutrients Per Serving:

Carbohydrates: 33 g Cholesterol: 21.9 mg Sodium: 552 mg Dietary Fiber: 4.26 g

Marketing Institute Meal-Master compatible recipe format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine