Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Albondigas (Spanish)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gpork ground
1/2 x ca. 450 gbeef ground
egg
1/2 TasseRice, brown; uncooked
Onion, diced fine
1/2 Teelöffelthyme
8 Tassewater
Tomato chopped
cloves garlic diced
1/2 TasseChile huerta
Yerba buena, sprig
1 ScheibeFrench bread; thick
1/2 Teelöffelcumin
Carrot thin sliced
1 TassePeas fresh or frozen
die Zubereitung:

Mix pork, beef, egg, rice, 1/2 of onion, and tomio together; make into small balls. Bring water to boil and add balls; simmer at low boil for 1 hour. Add tomato, garlic, chili, and rest of chopped onion; let simmer 35 minutes. Add yerba buena and simmer 10 minutes. Soak French bread in small amount of soup broth until very soft. Place in blender with comino; chop together; add to soup. Next add carrots and peas; simmer until vegetables are tender. Serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine