Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Almond Paste Macaroons
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Almond paste
2 Tassealmonds blanched
1 1/2 Tassesugar powdered, sifted
1/4 Tasseegg whites unbeaten
2 Teelöffelalmond extract
 Cookies:
Recipe
2 Tassesugar
1/4 Teelöffelsalt
4 EsslöffelCake flour -- sifted
2/3 Tassesugar powdered, sifted
2/3 Tasseegg whites unbeaten
 Almond paste -- above
die Zubereitung:

For the Almond Paste, grind the almonds through the finest blade of a food chopper. Then grind twice again. Mix in the powdered sugar. Blend in the egg whites and almond extract. Mold into a ball. Place in a tightly covered container and refrigerate for at least 4 days to age. Makes 1 pound. Preheat oven to 325 degrees. Soften the almond paste with your hands and work in the sugar, salt, flour, powdered sugar and egg whites. Drop by teaspoonfuls 2 inches apart onto ungreased wrapping paper placed on cookie sheets. Pat the tops lightly with fingers dipped in cold water. Bake for 18 to 20 minutes, or until set and delicately browned. Remove from the paper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine