Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Almond Tart
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
200 Grammbutter
500 Grammflour
200 Grammsugar
1 Esslöffelmilk
2 Teelöffelyeast
 vanilla
egg yolks
200 GrammAlmonds
200 Grammsugar
egg whites
Stick of butter
Orange, zest of, with a little juice
3 EsslöffelCrushed crackers or cookies
die Zubereitung:

Madame Lerner, *translated by Lori Siegel*

Make a dough with 200g butter 500g flour, 200g sugar, 1 large tablespoon of milk 2 teaspoons of yeast , a little vanilla, 4 egg yolks. Let sit.

Prepare separately: 200g almonds, 200g sugar, 2 egg whites, 1 full Tablespoon of butter, 1 zest of orange with a little juice, 3 tablespoons of crushed crackers or cookies. Mix all.

Stretch a layer of dough to 6 to 9 mm thick on the pie (tart mold), then a layer of the the almond mixture. Put in the oven.


Anmerkungen zum Rezept:
keine