Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Amaranth Crepes in Lemon Sauce
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Crepes
eggs
1 TeelöffelHoney or maple syrup
1 Teelöffelvanilla
2 EsslöffelButter; melted Or- vegetable oil
3/4 TasseMilk, soymilk, or water
1/3 TasseAm Amaranth Flour
1/8 Teelöffelsea salt optional
Crepe Sauce
1 Tassewater
1/4 TasseHoney or maple syrup
1/4 Tasselemon juice
2 EsslöffelArrowroot powder Or- cornstarch
1 TeelöffelLemon peel finely grated
die Zubereitung:

Beat eggs in blender; add other liquids, then flour and salt. Heat small skillet. Oil lightly. Put 1-1/2 tablespoons butter in pan and tip to spread over surface. Add 1/2 cup batter. Bake. Turn crepe and bake other side. Fill cooked crepe with bananas or whipped tofu; roll up and cover with sauce.

Crepe Filling: Sliced bananas or whipped tofu (see Golden Amaranth Short Cake recipe)

Crepe Sauce: Combine ingredients (except lemon peel) in a saucepan; stir and simmer over medium heat until clear and slightly thick; remove from heat and stir in peel.

Reprinted by permission of Arrowhead Mills, Inc.

Electronic format courtesy of: Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine