Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Andouille Cornbread Stuffing
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
1/4 Tasseyellow onions chopped
1/2 TasseChopped andouille sausage -; (abt 2 oz)
1/4 Tassegreen onions chopped
2 Esslöffelcelery chopped
2 Esslöffelgreen bell peppers chopped
1 EsslöffelFinely-chopped fresh garlic
1 TasseCoarsely-crumbled corn muffins; homemade, or purchased
1/2 Tassechicken stock
1 TeelöffelBayou Blast; see * Note
 salt
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

* Note: See the "Bayou Blast - {Emeril's Creole Seasoning}" recipe which is included in this collection.

Heat oil in a large skillet over high heat. Add yellow onions and sausage and saute 1 minute. Add green onions, celery, bell peppers and garlic and stir-fry 1 minute. Stir in corn muffins, stock and Bayou Blast, season to taste with salt and pepper and cook, stirring and shaking the skillet, about 2 minutes. Remove from heat and serve with roast chicken, turkey or pork.

Recipe

Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine