Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple and Orange Pork Chops
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pork Chops; 1/2 " thick
 salt
 pepper
 Shortening for Browning
1/4 Tasseonion chopped
1/2 TasseUncooked rice, not the quick
3/4 Tassewater
1/2 TassePeeled and chopped tart appl
1/2 TasseOrange sections
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpoultry seasoning
die Zubereitung:

Trim excess fat from pork chops; season lightly with salt and pepper. Brown quickly in shortening. Pour from skillet all but 1 T. of drippings. Saute onion in the fat. Combine all remaining ingredients except pork chops with the onion; mix well, then pour into a greased 2 qt. Shallow casserole. Arrange chops on this mixture. Cover & bake at 350 degrees F about 45 minutes. Makes 4 servings. Ann in Nj


Anmerkungen zum Rezept:
keine