Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Berry Salsa with Cinnamon Chips
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Chips:
10-inch flour tortillas
 water
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelcinnamon
 Salsa
2 mittelGranny Smith apples
 Peel/core/chop
1 TasseStrawberries -- hulled & Sliced
Kiwi peeled, chopped
1 kleinOrange
2 Esslöffelbrown sugar
2 EsslöffelApple jelly
die Zubereitung:

Preheat oven to 475. Lightly brush one side of tortillas with water. Combine cinnamon and sugar, sprinkle over tortillas. Cut each tortilla into 8 wedges. Place wedges on a stone or cookie sheet. Bake 5 - 7 minutes or until golden brown. Remove to cooling rack. While tortillas are baking, zest orange (about 2 tbsp.) and juice orange (about 1/4 cup). Combine prepared fruit, orange zest, orange juice, brown sugar and apple jelly. Serve fruit salsa with cinnamon chips. Yield - 8 servings Approx. 74 calories and less than 1 gram of fat per serving


Anmerkungen zum Rezept:
keine