Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Brandy Praline Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Praline topping; (recipe follows)
1/4 Tassesugar
3 Esslöffelall-purpose flour
1/4 Teelöffelsalt
eggs
1/2 TasseLight or dark corn syrup
1/4 TasseMargarine melted
2 EsslöffelApple or plain brandy
2 mittelApples
 Peeled and thinly sliced
Unbaked; (9 inch) pie crust
 Praline topping:
1 Tassepecans coarsely chopped
1/4 Tasseall-purpose flour
1/4 Tassebrown sugar packed
2 EsslöffelMargarine softened
die Zubereitung:

Prepare Praline Topping; set aside. In large bowl combine sugar, flour, and salt. Beat in eggs, corn syrup, margarine, and brandy. Stir in apples. Pour into pie crust. Sprinkle with topping. Bake in 350 degree oven for 45-50 minutes or until puffed and set. Cool completely on wire rack. Praline Topping: In small bowl combine pecans, flour, brown sugar, and margarine. Mix with fork until crumbly.Jm. Spring Farm Bed & Breakfast, Luray, Virginia.


Anmerkungen zum Rezept:
keine