Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Custard Tart
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9- or 10-inch unbaked pastry shell
1 1/2 TasseBorden sour cream
1 Dose(14-oz) Eagle Brand sweetened condensed milk (not evaporated milk)
1/4 TasseFrozen apple juice concentrate; thawed
egg
1 1/2 Teelöffelvanilla extract
1/4 Teelöffelcinnamon ground
2 mittelAll-purpose apples; cored; pared and thinly sliced
1 Esslöffelmargarine or butter
Cinnamon Glaze
1/4 TasseThawed apple juice concentrate
1 Teelöffelcornstarch
1/4 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Bake shell at 375 degrees for 15 minutes. In mixer bowl beat sour cream, sweetened condensed milk, juice concentrate, egg, vanilla, and cinnamon; pour into shell. Bake 30 minutes or until set. Cool. In skillet cook apples in margarine until tender. Arrange on pie top with glaze. Refrigerate leftovers.

Cinnamon Glaze: In saucepan, mix 1/4 cup thawed frozen apple juice concentrate, 1 teaspoon cornstarch and 1/4 teaspoon cinnamon; cook and stir until thickened.

From "Eagle Brand All Time

Favorite Desserts With Eagle

Brand Condensed Milk"

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine