Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | shortening |
2 Tasse | sugar |
3 Tasse | flour |
1 1/2 Teelöffel | nutmeg |
1 Esslöffel | cinnamon |
1 Teelöffel | cloves |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Esslöffel | Baking soda |
2 1/2 Tasse | Apple sauce |
2 Esslöffel | corn syrup |
1 Tasse | raisins |
1 Tasse | Nuts chopped |
1/2 Tasse | milk |
1/2 Teelöffel | vanilla |
1/2 Tasse | water |
2 Esslöffel | butter |
1 Tasse | brown sugar |
1 1/2 Esslöffel | flour |
1/2 Teelöffel | nutmeg |
Cream shortening, sugar. Add eggs one at a time. Sift dry ingredients. Mix applesauce and corn syrup. Add dry ingredients and aplesauce. Add raisins and nuts.
Bake in 12 x 9 inch pan for 1.5 hours at 300 degrees.
Serve with Carmel Sauce (instructions below)
Carmel Sauce: Mix milk and water in pan. Add sugar and flour, nutmeg and cook until thick (5 minutes). Add vanilla and butter.
Serve warm over top of cake.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |