Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple-Fennel Salad with Fusilli
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dressing
1/4 TasseVinegar, red wine
1 1/2 Esslöffelolive oil
1 EsslöffelApple juice concentrate, frozen; thawed
1 1/2 Teelöffelthyme dried
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Salad
8 x ca. 30 gPasta, fusilli, uncooked
Apples, Mcintosh; cored and diced
2 Esslöffellemon juice
1/2 x ca. 450 gFennel; trimmed and thinly sliced (about 1 cup)
1 kleinLettuce head, Boston
die Zubereitung:

Dressing: In a small bowl, combine all dressing ingredients. Mix well.

Salad: Boil pasta in salted water until cooked al dente, about 10 minutes. Drain and set aside. In a medium bowl, toss apples and lemon juice. Stir in fennel and toss well.Combine pasta and apple-fennel mx\ixture in a medium serving bowl. Add dressing and toss well. Serve on a bed of lettuce. Serves 4.

Per serving: 288 cal; 5 g port; 7 g fat; 53 g carb; 0 chol; 341 mg sod; 6 g fiber

From the files of Deeanne


Anmerkungen zum Rezept:
keine